Sidste nyt -

de "allervarmeste" nyheder,

omkring EDR Esbjerg afdeling.

   

   

Nyhederne opdateres selvfølgelig løbende, og mindst 1 gang i ugen. Eventuelle oplysninger eller   

 indlæg der ønskes viderebragt her på siden, kan sendes til redaktionen.

15. oktober 2017

Nyhederne for uge 41 - Igen en uge med mange forskellige aktiviteter i afdeling - højdepunktet var dog onsdagens besøg på Blaavand Teleport hvor vi fik lejlighed til at komme helt tæt på de imponerende store parabol antenner og hører om teknikken der sørger for kommunikation med f.eks. de store krydstogtskibe eller folk i verdens brændpunkter. Vi var i alt 20 deltagere der havde taget turen til Blåvand og det var bestemt turen værd - et anlæg i den størrelse er jo ikke noget man finder ret mange steder i verden og det var meget interessant at se og hører hvordan man styrer det hele. Arne og Per viste rundt og kunne fortælle alle detaljer om anlæggets mange dele - de havde også rigget en skibsantenne til, så vi kunne se det imponerende mekanik, der hele tiden holden den rigtige position på antennen - uanset hvor høj søgangen måtte være. Mange tak til Arne og Per for

rundvisningen og en meget interessant aften - vi håber vi må komme forbi en anden gang - måske for at hente noget overskudsgrej :-)

   

En anden af ugens aktiviteter var lørdagens Rævejagt i Esbjerg Nørreskov. Vinder blev Bjarne, OZ1CWP med Thomas, OZ1TDS på anden pladsen. Rævene var denne gang udlagt af Finn, OZ1IJS og Henrik, OZ1HBM - og man kunne ikke mærke at det var første gang, at de havde ansvaret for at gemme de små sendere - det lykkedes i første forsøg :-). Næste Rævejagt er lørdag d. 4. november. Her i weekenden er vi med i SAC contesten - og ja, forholdene lørdag var i hvert fald ikke særlig gode, men vi kan jo håbe det bliver lidt bedre i dag søndag inden det slutter kl. 12.00 UTC.

       

Den kommende uge er der Efterårsferie for de skolesøgende - men det er også tid for årets JOTA. Der er vi med fra spejderhytten "Pløk" i Marbæk - ligesom sidste år. Og det tegner til at blive en rigtig god weekend - 41 spejdere og 19 ledere er tilmeldt til en weekend med radio, rævejagt og elektronik bygning. Vi starter med opstilling af grej fredag eftermiddag - og kører så hele weekenden på 20 og 80m med kaldesignalet OZ4DSR. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kalde ind hvis du hører os. Vi regner med at pakke sammen igen søndag eftermiddag efter kl.14.00.

Udover JOTA er der i efterårsferien selvfølgelig åbent på værkstedet mandag aften, og onsdag er der Almindelig mødeaften - uden noget specielt planlagt - altså ud over at vi skal ha´ pakket alt det grej sammen, vi skal bruge til JOTA.

     

I denne uge blev resultatet af årets HF Fieldday offentliggjort - og i klasse A lykkedes det igen afdelingens contest hold at hente en hæderlig 2. plads i det samlede resultat blandt landets aktive afdelingsstationer. Det kan man vist kun ønske holdet tillykke med - og så håbe at det næste gang lykkedes at tage 1. pladsen :-).

  

På gensyn til aktiviteterne i den kommende uge - med EDR Esbjerg afdeling. 

   

8. oktober 2017

Nyhederne for uge 40 - Lørdagens Rævejagt tegnede til at blive en temmelig våd affære og det kunne ses på deltagerlisten. Dagens vinder blev Bjarne, OZ1CWP med Villy, OZ6KH på anden pladsen. Rævene (placeringen kan ses på ugens billede) var denne gang udlagt af Thomas, OZ1TDS og Rie - og de havde meget flinkt sørget for at sprede dem godt, så jægerne rigtigt kunne nyde de flotte efterårs farver i det meste af området - og de godt mudrede stier. Næste Rævejagt er allerede næste lørdag den 14. oktober, mødestedet er parkeringspladsen ved Rybners (på Spangsbjerg Kirkevej). Første ræv sender kl. 13.00.og Henrik, OZ1HBM og Finn, OZ1IJS lægger ræve ud - så kan man jo håbe på tørvejr

og høj sol.Ellers denne uge i afdelingen blev der traditionen tro arbejdet med forskellige projekter på værkstedet mandag aften - det største er et evigt tilbagevende projekt - oprydning efter aktiviteter - og det er vel ikke så dårligt, og meget bedre end at tørre støv af :-). Onsdag var der Almindelig mødeaften - snakken gik lystigt, der var gang i HF stationen og endnu en stak QSL-kort blev sorteret.

  

Den kommende uge fortsætter arbejdet på værkstedet mandag aften. Tirsdag er der Tech4Fun - og der er stadig ledige pladser på det nye hold, hvis du skulle kende nogen omkring 11år der kunne tænke sig at være med - vi starter kl.18.00. Onsdag skal vi på udflugt til Teleport Blåvand - så afdelingen er lukket. Besøget starter kl. 19.00 på Fyrvej 38, 6857 Blåvand. Vi arrangere fælleskørsel fra afdelingen og vi kører kl. 18.00 - men nogen bor jo sæt på, så man må også gerne kører derud direkte. Parkere venligst ved Blåvand radios gamle hovedbygning.

Næste lørdag er der som skrevet ovenfor Rævejagt - men der er også HF-contest når årets Scandinavian Activity Contest SSB går i luften. SAC er en 24timers contest og vi starter kl.14.00 - vil du være med så giv besked til info@ozesb.dk senest onsdag, og fortæl hvornår du gerne vil fylde kontakter i loggen. Torsdag og fredag sker der indtil videre ikke noget i afdelingen i denne uge :-).

  

På gensyn til forskellige aktiviteter - med EDR Esbjerg afdeling.

    

1. oktober 2017

Nyhederne for uge 39 - Denne uge var der igen travlt - mandag aften på værkstedet hvor det sidste til Maker Event skulle gøres klar. Tirsdag var der Tech4Fun og onsdag fik vi fundet det sidste der skulle med til lørdagens arrangement. Torsdag fik vi sammen med spejderne lavet en plan for årets JOTA - som bliver en gentagelse af sidste års succes i Marbæk plantage. Fredag stillede vi op i det store samlingsområde på Hovedbiblioteket i Nørregade - og så endelig lørdag hvor der var inviteret til Maker Event 2017. Vi ankom kl.08.00 og gik straks i gang med opstillingen af det sidste inden dørene officielt åbnede kl.10.00.

Som også sidste år gik det lidt roligt i starten - men hurtigt var der mange mennesker at snakke med og vi kunne godt ha' brugt lidt mere bordplads til vores loddeaktivitet hvor der hele tiden var kø.  

JyskeVestkysten - den lokale avis var også forbi - klik på linket

og læs den fine artikel om lørdagens event og vores stand. Arrangementet sluttede allerede igen kl.14.00 men der gik nu næsten en halv time mere inden de sidste havde fået liv i deres lille "Blink Fætter", og var klar til at tage hjem. Oprydningen gik hurtigt og kl.15.30 var det hele læsset af i afdelingen igen. Endnu en rigtig god dag hvor vi mødte mange mennesker der kunne være interesseret i vores hobby og aktiviteter - en stor tak til Hovedbiblioteket for hjælp og god forplejning - vi er helt sikkert også med en anden gang.

    

Den kommende uge er der åbent i værkstedet mandag aften - onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt på programmet - altså udover at det også er sidste frist for tilmelding til besøget på Teleport Blåvand - som beskrevet i sidste uge. Lørdag er der Rævejagt - denne gang i Marbæk plantage område Syd. Første signal udsendes kl.13.00 så kom i god tid hvis du vil prøve at være med. Mødestedet er på parkeringspladsen på Bopladsvej - og alle kan være med :-).

   

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - stedet hvor det sker.

     

24. september 2017

Nyhederne for uge 38 - En for engang skyld lidt rolig uge i afdelingen hvor der kun var planlagt noget onsdag aften - og det var Almindelig mødeaften uden de store nye landvindinger.

Til gengæld lykkedes det at lave en aftale om et besøg på den store satellitstation - Teleport Blåvand.

Og det sker allerede onsdag d. 11.oktober kl.19.00 og er kun for medlemmer der tilmelder sig senest d. 4. oktober, i afdelingen eller via: info@oz5esb.dk

Vi har arbejdet længe på at kunne komme indenfor hegnet og se hvad der egentlig gemmer sig i de røde bygninger - eller kikke lidt nærmere på de kæmpestore parabolantenner der søger for kommunikation med hele verden. Er du også lidt nysgerrig, så skynd dig at tilmelde dig - vi arrangere fælleskørsel fra afdelingen kl.18.00 eller man kan kører selv.  

    

Efter en rolig uge er der noget mere travlhed i den kommende - mandag starter vi igen med officielt åbent på værkstedet fra kl.19.00 til 21.00. Tirsdag er der Tech4Fun hvor der stadig er muligheder for at være med for helt nye deltagere. Onsdag gør vi klar til Maker Event - lørdag på Hovedbiblioteket i Nørregade. Vi skal ha¨ pakket det hele sammen, så vi er klar til at stille op fredag aften. Lørdag fra kl.10.00 åbner dørene så til bl.a. vores informationsstand - og vi håber at rigtig mange interesserede kikker forbi og ser på alle mulighederne for en kreativ fritidsinteresse i Esbjerg - det slutter igen kl.14.00 - så der kommer forhåbentlig tryk på i de 4 timer :-).

  

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling eller måske på hovedbiblioteket på lørdag ?

     

17. september 2017

Nyhederne for uge 37 - Denne uges "tilløbsstykke" i afdelingen var onsdagens foredrag med Lasse, OZ1LN - der fortalte om udviklingen på VHF og UHF gennem de sidste 50år.Med titlen "Fra AM til DMR på VHF og UHF" var der et tilbageblik på de hjemmebyggede AM-stationer i 1960'erne og helt frem til de moderne programmerbare DMR-stationer. Og der er godt nok sket meget og mulighederne har aldrig været større - en del klager godt nok over at der ikke er så meget liv på de gamle analoge repeatere længere - men tæller man aktiviteten med på de forskellige digitale muligheder er der nok ikke sket den store tilbagegang. Tak til Lasse, OZ1LN for en meget interessant aften.

   

Lørdag var der Rævejagt i Marbæk plantage. Vejret var i modsætning til vejret i Esbjerg centrum ganske udmærket og tørt.

Bjarne, OZ1CWP var denne gang hurtigst rundt i skoven, mens Thomas, OZ1TDS klarede 2. pladsen - det betyder at Thomas ikke længere kan indhentes på point og dermed er Afdelingsmester 2017. Et stort tillykke med resultatet til Thomas, OZ1TDS. Efter jagten på de små sendere - som var udlagt af Villy, OZ6KH var der hjemmelavet æblekage a la Anette, OZ1BCC :-).

Næste Rævejagt er lørdag d. 7.oktober også i Marbæk - jagten d. 30. september er udsat, da den falder sammen med et arrangement vi er med i på Hovedbiblioteket. Hvornår denne jagt kan passes ind i kalenderen meddeles snarest.

   

Den kommende uge i afdelingen er der på programmet kun Almindelig mødeaften onsdag - men mon ikke der også er uofficielle aktiviteter mandag aften på værkstedet :-).

      

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - stedet hvor der også er plads til det ikke planlagte :-)

   

10. september 2017

Nyhederne for uge 36 - Oprydningen efter de udendørsaktiviteter er som omtalt i sidste uge i fuld gang. Og der er nok at gå i gang med - bare til HF Fieldday havde vi mere end 800m kabel af forskellige udførelse i brug - som vi lige skal ha´ checket og eventuelt repareret, inden det kan sættes på plads og være klar til næste gang. Derudover er der så lamper, styrebokse, osv. der også lige skal gøres klar - så der er da arbejde til et stykke tid :-).

  

Denne uge i afdelingen var der tirsdag informationsaften for opstart af et nyt Tech4Fun hold - og det starter selvfølgelig op, selv om der godt kunne være lige et par stykker mere på holdet. Men vi har været lidt tilbageholdende med reklame efter vi har hørt hvor mange der står på venteliste rundt omkring ved byens

andre tekniske fritidstilbud  - for selv om vi da gerne vil, kan vi ikke håndtere flere hundrede nye deltagere, og vi vil være meget kede af at skulle til at arbejde med ventelister for at være med. Ugens billede viser projekter for det gamle Tech4Fun hold - altså dem der efterhånden har lidt erfaring med hvordan man gør - en 6 akslet robotarm vi skal ha´ bygget og programmet til at lave forskellige ting.

    

Onsdag var der Almindelig mødeaften - her fik vi sat det mest af grejet til igen i radiorummet. Så nu er det da i hvert fald muligt at bruge HF stationen. Tilslutningen af alle de andre radioer følger snarest. Svend, OZ1DYI havde igen travlt med sorteringen af vores mange QSL-kort - og fandt denne gang bl.a. nogle gamle 1296MHz kort vi helt havde glemt :-).

      

Den kommende uge starter vi så op med Tech4Fun aktiviteterne tirsdag aften, onsdag er der foredrag hvor Lasse, OZ1LN kommer og fortæller om "Fra AM til DMR på VHF og UHF" et foredrag han også præsenterede på jubilæumsdagen i Odense i sidste måned. Var du ikke i Odense og vil du gerne hører om udviklingen, er der altså nu en ny mulighed - også selvom du måske ikke er medlem er du meget velkommen til at deltage - foredraget starter kl.20.00. Lørdag er det igen blevet tid til Rævejagt - denne gang i Marbæk plantage område Syd med start og mål på parkeringspladsen på Bopladsvej. Første udsendelse fra rævene sker kl. 13.00, og som altid er alle velkommen til at deltage, bare du er der mindst en halv time før, hvis du skal låne noget grej og ha´ lidt instruktion.

   

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - stedet med de mange forskellige muligheder.

       

4. september 2017

Nyhederne for uge 35 - Ja, det er jo med at udnytte de sjældne sommerdage med godt vejr (og så er vi vist endda allerede gået over til efteråret). Den nu forgange weekend rullede vi alt det store grej ud og "luftede" afdelingens kaldesignal i årets HF Fieldday fra en af de eneste tilbageværende marker i Tjæreborg, hvor der ikke er sået majs. Den var ikke helt så synlig som vi plejer, men stubmarken var ellers ganske fin til formålet.

Hvordan gik det så - ja, rent resultatmæssigt gik det nok som det plejer - med en forventet placering i top 5 :-). Maden - jo den kunne der heller ikke klages over, med Kurt, OZ4AFQs grillstegte mørbrad svøbt i bacon og med hjemmelavet kartoffelsalat. Vejret jo det var rigtig fint - høj sol, kun lidt vind og måske vigtigst så skulle vi ikke bøvle med regn (og senere mudder).

Eneste punkt hvor det kunne være lidt bedre er endnu et par

operatører - men det kommer nok med tiden og efterhånden som solpletterne forsvinder kan vi jo nok sparer den ene station væk. Nå, det ser vi nærmere på inden det går løs næste gang - men i hvert fald en stor tak til alle deltagere og besøgende for endnu en fantastisk weekend i Tjæreborg Enge.

    

Denne uge er allerede godt i gang - og her til aften blev det første udstyr gjort rent og sat på plads igen. I morgen tirsdag holder vi Informationsmøde for opstart af et nyt Tech4Fun begynder hold.

Og onsdag er der Almindelig mødeaften - uden noget specielt på programmet - men der er nok at gå i gang med, når det gælder oprydning efter HF Fieldday.............:-)

    

På gensyn til aktiviteterne i EDR Esbjerg afdeling.

    

27. august 2017

Nyhederne for uge 34 - Onsdag aften var der Almindelig mødeaften uden noget på forhånd planlagt - men der var jo også nok at snakke om - bl.a. vores deltagelse i ILLW og en lille beretning fra dem der havde være i Odense til jubilæum. Torsdag var der Rævejagt, denne gang blev der jaget i Esbjerg Østskov. Thomas, OZ1TDS ser ud til at ha' fundet formen i år i hvert fald blev han igen nr. 1, med Villy, OZ6KH på anden pladsen. Rævene var godt gemt af Anette, OZ1BCC der havde fundet nogle rigtig gode gemmesteder :-). Det var så årets sidste aften jagt - næste rævejagt er lørdag d. 16. september i Marbæk Syd. Første ræv sender kl. 13.00 og mødestedet er på parkeringspladsen ved Bopladsvej - hvis du skulle få lyst til at være med ?

   

Ugens billede er taget i 2015 og viser en del af vores HF Fieldday

station  opstillet i Tjæreborg - og HF Fieldday er det eneste på programmet den kommende uge. Der er jo rigtig mange ting der skal ordnes når vi ruller det store grej frem - ja, bare det at finde en passende mark (uden majs og alt for meget mudder) kan godt være en udfordring. Men det skal nu nok lykkedes - det plejer det :-) - og en vis rutine er der da opbygget.

Onsdag aften planlægger vi hvem der gør hvad og hvornår, og starter med at pakke det grej der skal med. Vi starter fredag aften med at kører grejet frem og stille op - det fortsætter så lørdag formiddag så vi forhåbentlig er klar til starten kl.13.00 UTC (kl.15.00 dansk sommertid) - og de 24 timers konkurrence. Vil du være med vil det være rigtig godt hvis du kunne komme i afdelingen onsdag (eller give besked). Der er god brug for alle der på en eller anden måde vil være med til en fantastisk weekend - så hold dig ikke tilbage.

Vil du bare se hvad der sker, er du også meget velkommen på vores portable super station - en helt præcis adresse er der ikke - men kør mod Ribe på motortrafikvejen, og se dig omkring ved Tjæreborg - så skal du nok få øje på de prægtige antenner :-)

    

På gensyn til Fieldday aktiviteterne i EDR Esbjerg afdeling.

    

21. august 2017

Nyhederne for uge 33 - Ja, det er jo ikke fordi redaktionen har tænkt sig at lave om på den sædvanlige søndags opdatering, af nyhederne omkring aktiviteterne i Esbjerg. Men den nu forgange weekend var vi igen travlt beskæftiget med vores deltagelse i ILLW og Esbjerg Festuge - igen i år fra græsplænen nord for Sædding centeret. Vejret var bestemt ikke med os - dels gav det lidt udfordringer med at holde døren lukket til vores trailer (så vi ikke fik alt for meget regnvand ind) men der var jo heller ikke ligefrem noget det fik ret mange til at kikke forbi og se hvad vi kan tilbyde. Et par unge knægte "gik dog i fælden" lørdag eftermiddag og de fik hver især bygget den lille LED rollator - med hjælp fra bl.a. Thomas, OZ1TDS som det ses på ugens billede.

Især Svend, OZ1DYI var meget aktiv ved radioen og der kom masser af spændende kontakter i loggen så helt forgæves var det

bestemt ikke at vi brugte et par dage med Amatørradio og Tech4Fun ved Sædding centeret - og hvem ved, men vi er nok tilbage igen i 2018. Tak til Sædding centeret for husly og hjælpsomheden. 

Udover weekendens arrangement - og forberedelserne dertil skete der ikke det store i afdelingen - men et par interesserede og måske nye medlemmer kikkede forbi onsdag aften - så det er absolut ikke spildt at vi udnytter alle muligheder og gør opmærksom på mulighederne i vores forening :-).

  

Den kommende uge - ja, mandag aften er allerede blevet brugt på at rydde lidt op og sætte på plads efter ILLW. Onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt på programmet, men årets HF Fieldday er jo lige om lidt og det var måske passende at vi fik set på hvilke marker der er blevet høstet og ser ud som om vi kan kører på dem med almindelige biler. Torsdag er der Rævejagt - denne gang i Esbjerg Østskov - mødestedet er på parkeringspladsen ved Grønnegårdsvej (Bålhytten), 6705 Esbjerg Ø og første udsendelse fra rævene sker kl.18.30 (og er årets sidste aftenjagt).

Vil du prøve at være med er du meget velkommen - bare du er der senest kl.18.00, så der er tid til at låne det nødvendige grej og eventuelt få lidt instruktion.

   

I den forgange uge kunne vores landsforening fejre 90år jubilæum - også her fra det vestjyske, skal der selvfølgelig lyde et MEGET stort Tillykke med Dagen. Det er glædeligt at det endelig går fremad med fornyelsen og de nye initiativer, der vil sikre foreningens fremtid. Der er stadig en del at gøre inden det hele er "ryddet pænt op" og de sidste rester af forældet tankegang er fjernet, men kursen er lagt - og det kunne jo ikke være mere positivt :-) - endnu en gang tillykke til EDR - vores landsforening.

     

På gensyn til nye aktiviteter i EDR Esbjerg afdeling.

      

13. august 2017

Nyhederne for uge 32 og sommeren 2017 - Så er i gang igen med de planlagte aktiviteter og kan bare se tilbage på endnu en forholdsvis våd ferieperiode. Der har dog også været mange lyspunkter f.eks. har der hele sommeren været et rigtig fint fremmøde til "Sommeråbent" hver onsdag - både fra medlemmer men også turister der lige skulle se hvad vi laver. Der var også vores deltagelse i årets VHF Fieldday fra græsmarken i Tjæreborg - hvordan det gik rent resultatmæssig vides ikke endnu, men vi havde en rigtig hyggelig weekend. Billedet til højre viser en del af mandskabet i fuld gang med at samle den meget lange 6m yagi. Vores signal blev også i år "luftet" på både 2m og 6m - og om ikke andet blev vores "set-up" beundret af de mange besøgende på den store parkeringsplads lige ved siden af :-).

For 12. gang i træk, var vi repræsenteret med en stand i Friedrichshafen - i år dog lidt senere på sæsonen, så der også var plads til en anden messe. Det var der delte meninger om - specielt syntes en af vores venner fra Odense at det var lidt træls. Han var nemlig kørt derned 3 uger for tidlig - på den sædvanlig dato :-). Mange af de folk vi normalt mødes med dernede var der ikke - om det så skyldes ferie med familien vides ikke, men til gengæld var der så mange andre vi kunne handle med og diskutere verdens tilstand.
Sideløbende med messen Hamradio var der også i år messen Maker Faire og det var igen et rigtig godt arrangement hvor man bl.a. kunne opleve et helt mekanisk rock band, robotter i alle afskygninger og en imponerende PromotionTrailer fra det Tyske Videnskabs Ministerium. Det var som altid en stor oplevelse at deltage i dette kæmpe arrangement. Det bliver spændende at se hvem der dukker op næste år - der afholdes messen allerede i begyndelsen af juni så vores gode ven fra Odense har vi for en sikkerhedsskyld udstyret med et lille huskekort til opslagstavlen.     
    
Vores egen PromotionTrailer har været på sommerlejr - sammen med spejderne i Sønderborg. Vi var nede at stille den og den lille TowerTrailer op (selvfølgelig også med et par store HF antenner) så de havde mulighed for at vise hvad man kan med amatørradio.
Folk fra hele landet bemandede aktiviteten - og ja, de havde også deres udfordringer med regnen (og mudderet) men det var vist gået rimeligt, i hvert fald var der over 750 spejdere der gjorde sig fortjent til et JOTA / JOTI mærke - ja, flere bestod endda en Radioprøve dernede og kunne tage hjem med et Amatørradiocertifikat :-)

Nu er vi så i gang igen her i lokalområdet - og der er blevet lagt lidt blødt ud med den første Almindelige mødeaften uden noget særligt på programmet - men allerede dagen efter kunne man få pulsen op i sæsonens første Rævejagt. Det skete i Ål plantage ved Oksbøl - Lars, OZ1HVR er stedkendt så han var ræv, og han havde da også fundet nogle gode gemmesteder der gav jægerne nogle rimelige udfordringer. Jagtens vinder blev Thomas, OZ1TDS med Villy, OZ6KH på anden pladsen. Næste Rævejagt er torsdag d. 24. august i Esbjerg Østskov.

  

Den kommende uge gælder det vores deltagelse i Esbjerg Festuge og ILLW 2017 - det sker igen i år fra den store græsplæne nord for Sædding centeret, hvor vi fredag stiller udstyret op og er aktive frem til søndag eftermiddag. Det kræver selvfølgelig nogle forberedelser - det ordner vi onsdag aften, hvor det nødvendige udstyr skal pakkes og gøres klart. Vil du være med eller bare se hvad der sker er du meget velkommen - kik forbi i afdelingen (onsdag) eller ude ved centeret - lørdag og søndag.

  

Den første opdatering her efter feriepausen har desværre trukket lidt ud - det skyldes at vores hjemmeside efterhånden er blevet for stor. Altså det gamle system kan ikke rigtigt håndtere de mange tusinde filer du kan se her on-line. Engang i mellem er der forskel på hvad der ligger på webhotellet og på redaktionens computer - de skal så lige synkroniseres. Og det er godt nok noget der tager tid...... Vi håber at de fleste sider igen alle sammen er aktive - og så arbejder vi videre med en helt ny side :-).

  

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - eller til Festuge / ILLW ved Sædding centeret.

     

 

Arkiverede nyheder.

Arkiverede nyheder fra EDR Esbjerg afdeling - med beretninger og beskrivelser af arrangementer og aktiviteter, finder du i kronologiske rækkefølge på disse sider (vær opmærksom på at disse sider er temmelig store, og at det derfor kan tage lidt tid at åbne dem) :

 

Nyheder fra 2017.

Nyheder fra 2016.

Nyheder fra 2015.

Nyheder fra 2014.

Nyheder fra 2013.

Nyheder fra 2012.

Nyheder fra 2011.

Nyheder fra 2010.

Nyheder fra 2009.

Nyheder fra 2008.

Nyheder fra 2007.

Nyheder fra 2006.

Nyheder fra 2005.

Nyheder fra 2004.

Nyheder fra 2003.