Sidste nyt -

de "allervarmeste" nyheder,

omkring EDR Esbjerg afdeling.

   

   

Nyhederne opdateres selvfølgelig løbende, og mindst 1 gang i ugen. Eventuelle oplysninger eller   

 indlæg der ønskes viderebragt her på siden, kan sendes til redaktionen.

29. november 2020

Nyhederne for uge 48 - Nisser, juledyr i næsten enhver udgave og farvestrålende belysning er i disse dage på kraftig fremmarch i haver, vinduer, på hustage, i folks stuer - ja, stort set over alt.

Det er jo super hyggeligt hvis altså det ikke lige var for alt det støj de billige strømforsyninger og LED drivere udsender specielt på HF-båndene. De to nisser på billedet fra radiorummet larmer eller støjer heldigvis ikke, så de får lov til at blive siddende og følge med i hvad der sker når der bliver drejet på alle knapperne.

   

Denne uge i afdelingen fortsatte arbejdet på værkstedet - og det går da i den rigtige retning med at få ryddet op og sat alt det nye på plads eller få fundet en ny plads. En tur på genbrugspladsen og det begynder at hjælpe med gulvpladsen. Det er rigtig godt at tiden snart igen kan blive brugt på nogle af de mange forskellige projekter der venter på at blive færdige. 

Den kommende uge fortsætter vi mandag aften med opgaverne på værkstedet. Tirsdag er det de unge deltagere i Tech4Fun der bygger videre på deres 3D LED cubes - onsdag er der Almindelig mødeaften  - Vinter Auktionen der var planlagt til denne dato, er (som oplyst i sidste uge) flyttet til slutningen af januar. Så det bliver en DIY onsdag som vi efterhånden er vant til - og det ser nu ikke ud til at være et problem, selvom det kunne være dejligt med et lille (eller større arrangement) der kunne fylde alle stole. Vores egen lokale julehyggespreder - juletræet i masten skal lige ha' monteret lidt nyt gran, og så er planen at den fra i aften vil lyse i de mørke aften og morgentimer frem til årsskiftet - så enkelte ting og traditioner er da som det plejer at være.......

      

Trænger du til lidt seriøst adspredelse er det bare på med mundbindet (og nissehuen) og afsted - f.eks. nu på onsdag ?

     

22. november 2020

Nyhederne for uge 47 - Som det nok ikke er forbigået nogens opmærksomhed er forsamlingsbegrænsningen på max. 10 personer blevet forlænget foreløbig frem til d. 13. december - det betyder at vores VinterAuktion foreløbig er blevet udsat til slutningen af januar måned. Det betyder desværre også at vores traditionelle Juleafslutning for første gang siden anden verdenskrig er aflyst. Det giver jo desværre ikke meget mening eller hyggelig julestemning at flytte den til engang i foråret. Aktivitetskalenderen er opdateret de næste par måneder frem - så må se hvad der kan gennemføres og hvad der må flyttes eller aflyses. 

    

Denne uge i afdelingen var arbejdet koncentreret omkring vores værksted - som det ses på ugens billede er gulvpladsen lige nu svært begrænset. Billedet er taget før 4 mand onsdag aften gik i gang med at sortere og flytte på hylder eller i kasser. 3 timer senere kunne man dårligt se at der var sket noget, så vi arbejder

fortrøstningsfulde videre i den kommende tid - det ville jo være dejligt at kunne se bare lidt mere af gulvet inden årsskiftet. For at komme i bund med  med de seneste indkøb og donationer er Vareindleveringen lukket i den kommende uge. Udover opgaverne på værkstedet var der tirsdag gang i loddekolberne med de unge Tech4Fun deltagere, der byggede videre på deres 3D LED cube - med lidt held når de at blive færdige inden juleferien. Onsdag var der Almindelig mødeaften hvor der også blev tid til et lille mundtlig referat, fra Repræsentantskabsmødet i Landsforeningen.

    

Den kommende uge fortsætter vi på værkstedet mandag og onsdag aften - onsdag er der også mulighed for at diverse DIY underholdning i radiorummet eller tilbagelænet i de bløde møbler.

     

På gensyn blandt alt "guldet" på værkstedet eller i vores hyggelige lokaler - også i den kommende uge.

   

15. november 2020

Nyhederne for uge 46 - og lidt fra uge 45. Sidste søndag fik vi sat navn på Afdelingsmesteren i Rævejagt 2020 i årets Finale løb i Marbæk plantage. Vinderen af det sidste løb i år blev Bjarne, OZ1CWP med Grethe, OZ1AGQ på anden pladsen. Thomas, OZ1TDS og Rie havde lagt rævene ud inden de gik i gang med forberedelserne til en lille hyggelig sammenkomst for deltagerne.

Resultatet af dagens jagt betyder at det samlet er Thomas, OZ1TDS der det næste år kan kalde sig Afdelingsmester i Rævejagt - et STORT tillykke til Thomas. Ruten på årets sidste jagt kan ses på ugens billede - med pejleretninger fra startstedet.

          

I denne uge var der som sædvanligt travlt på værkstedet mandag aften hvor der blev boret huller i de forskellige metaldele der skal svejses sammen til stativet for vores nye mobile satellitsystem. Dette fortsatte onsdag hvor der også var Almindelig mødeaften.

Den kommende uge fortsætter vi aktiviteterne på værkstedet mandag aften. Tirsdag er der Tech4Fun for de unge - her bygger vi videre på de små smarte 3D LED cubes. Onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget på forhånd planlagt - men mon ikke der bliver tid til lidt information fra årets Repræsentantskabsmøde i EDR.

  

På gensyn i EDR Esbjerg - stedet hvor også de innovative radioamatører mødes.

      

8. november 2020

Nyhederne for uge 45 - og lidt fra uge 44. For vi starter med resultatet fra sidste søndags Rævejagt i Esbjerg Østskov. Finn, OZ1IJS og Henrik, OZ1HBM var ræve og havde igen fundet nogle gode gemmesteder til de 4 ræve - så jægerne rigtigt kunne komme rundt i den flotte efterårs klædte skov og nyde det gode vejr. Dagens vinder blev Bjarne, OZ1CWP med Villy, OZ6KH på anden pladsen. Efter jagten var der god tid til at nyde en kop varm kaffe og lige vende dagens udfordringer med at finde de små sendere.

Mandag var der Værkstedsaften - hvor vi kom et godt stykke videre med de efterhånden mange projekter der fylder på alle borde. Tirsdag var der Tech4Fun for de unge der nu er gået i gang med at bygge en Ardiuno 3D cube - det skal nok blive godt. Vi er godt nok også glade for vores lille transport vogn når de mange forskellige ting og sager skal transporteres frem og tilbage til Dramasalen  :-)

Onsdag var der Almindelig mødeaften - for første gang med påmonteret "sutteklud" - det bliver nok aldrig et hit .......

Torsdag var der Informationsaften for opstart af et nyt Tech4FunXXL hold - og ja, i den nuværende situation bliver det desværre ikke til noget. Realistisk set bliver det nok ikke muligt at starte noget nyt før tidligst næste efterår. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt men ikke rigtig noget vi kan gøre noget ved - det eneste positive er at vi så får lidt mere tid til at arbejde med nye spændende projekter til de kommende deltagere. Ugens aktiviteter slutter i dag søndag med Finale Rævejagten i Marbæk plantage område Nord. Første signal udsendes kl. 13.00. Og mødestedet er på parkeringspladsen bag Marbækgård. Alle er velkommen til at deltage - skal man låne grej skal man være der mindst 30min. før første signal udsendes.   

    

Den kommende uge fortsætter vi mandag aften arbejdet på værkstedet - bl.a. er der ankommet en større mængde spændende målegrej, og komponenter vi skal ha' kikket nærmere på og fundet plads til på lageret - og der kan det efterhånden godt være at vi får brug for det helt store skohorn. Onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt planlagt på forhånd. meen......

    

På gensyn (med mundbind) i EDR Esbjerg afdeling.

    

1. november 2020
Nyhederne for uge 44 - Så kom retningslinjerne for vores aktiviteter det næste stykke tid ud i fremtiden. Og som den lille illustration fortæller er der forskellige forholdsregler og betingelser vi nu skal opfylde - forsamlingsforbuddet betyder som hovedregel at der max. må være 10 personer forsamlet i det samme lokale f.eks. vores mødelokale, men der må samtidig godt være f.eks. 10 i Dramasalen, 2 i radiorummet og 4 på værkstedet. Med fælles hjælp er det nok til at overkomme. Det samme gælder kravet om mundbind, som man skal ha´ på ved ankomst og afgang men kan undværes når man sidder ned - og nyder kaffen eller drejer på radioerne. Håndsprit forefindes ved siden af køleskabet.      

      

Denne uge i foreningen var der mandag og onsdag travlt på bl.a. værkstedet, i radiorummet og mødelokalerne. Der blev boret, savet, loddet, bladret og der blev også tid til at få loggen fra sidste weekends indsats i CQWW uploaded - og i dag søndag er der blevet jagtet ræve i Esbjerg Østskov (resultatet foreligger ikke endnu). Så jo, der sker stadig en masse forskellige aktiviteter på trods af restriktioner og nye regler - det er bare et spørgsmål om at se mulighederne frem for begrænsningerne.

    

Den kommende uge er der mandag åbent på værkstedet fra kl.19.00, tirsdag er der Tech4Fun for de unge og onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt på programmet. Torsdag ser vi om der er kan samles nok deltagere til et nyt Tech4FunXXL hold - i lyset af vores manglende muligheder for at komme ud og hverve nye deltagere, er vi ikke helt så fortrøstningsfulde, men vi håber da at det lykkedes. Vil du eller nogen du kender være med og lære det grundlæggende for at komme i gang med DIY elektronik og Arduino programmer er det bare med at møde op - nu på torsdag kl.19.00.

På søndag jages der for sidste gang i år ræve når Finale jagten løbes i Marbæk plantage - område Nord - første signal udsendes kl. 13.00. Og mødestedet er på parkeringspladsen bag Marbækgård.
Alle er velkommen til at deltage - skal man låne grej skal man være der mindst 30min. før første signal udsendes.

   

Så bare på med mundbindet og afsted til nye spændende oplevelser i og med EDR Esbjerg.

    

25.oktober 2020

Nyhederne for uge 43 - Det er nok ikke gået nogens opmærksomhed forbi at der fredag blev meddelt nye Covid-19 restriktioner. Men lige hvad det helt nøjagtigt betyder for vores aktiviteter og hvilke tiltag vi skal iværksætte forventes myndighederne først at melde ud i de kommende dage - som det fremgår af en meddelelse udsendt af DGI. Når vi ved mere om disse nye tiltag vil vi selvfølgelig tilrette vores aktiviteter og faciliteter efter dem - følg med her på hjemmesiden.

 

Denne uge i afdelingen var der mandag åbent på værkstedet, og  tirsdag byggede Tech4Fun deltagerne en lille sjov blinkende stjerne med de nye 3-farvede LED'er. Onsdag var der Almindelig mødeaften - uden noget særligt spændende at berette. Men de fremmødte så bestemt ikke ud som om de var gået forgæves :-).

Her i weekenden "lufter" vi 5Q1A i CQWW DX SSB contesten. Det er jo desværre ved at være et stykke tid siden vi sidst var med i kampen om QSO'er og point - og vi kører denne gang heller ikke med for at lave en ny rekord, men mere for lige at se hvad der sker på de forskellige frekvenser og måske finde lidt godt til vores 5 bånds DXCC. Lørdag eftermiddag var der rimeligt gode forhold på 20, 15 og 10m båndene - og specielt er det glædeligt at det igen går den rigtige vej med mulighederne på 10m  Det blev kun til omkring 40 QSO'er på 10m - og mest Europa, men en enkelt Sydamerikaner kom da også i loggen. Jagten på de mere specielle og eksotiske DXCC-lande fortsætter i dag (søndag eftermiddag) - hvis du skulle få lyst til at se og hører hvad der sker, er du da velkommen til at kikke forbi i radiorummet.

  

Den kommende uge er der mandag aften igen åbent på værkstedet - fra kl.19.00 til 21.00. Onsdag er der Almindelig mødeaften med DIY underholdning og søndag er der Rævejagt - denne gang i Esbjerg Østskov. Første signal udsendes kl. 14.30. Mødestedet er på parkeringspladsen ved Grønnegårdsvej (Bålhytten), 6705 Esbjerg Ø.
Alle er velkommen til at deltage, og skal man låne grej skal man være der mindst 30min. før første signal udsendes.

      

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - eller måske On Air og 100% Covid-19 sikkert på en af repeaterne ?

    

18. oktober 2020

Nyhederne for uge 42 - Med behørig og anbefalet afstand mellem biografpublikummet kunne man onsdag aften få et interessant gensyn - eller et kik tilbage i fortiden. Den gamle VHS-maskine var fundet frem og vi fik bl.a. set hvordan HF og VHF Fieldday forløb i 1989 og 2003. En del af de medvirkende er heldigvis stadig aktive når vi er med - men der er godt nok sket meget med både udstyret og måden der jagtes stationer til loggen. Desværre var der ikke helt det forventede antal film i vores samling - så er der nogen der har lånt dem, eller måske har kopier liggende er vi meget interesseret i at få dem tilbage eller evt. en kopi af disse vigtige brikker i vores forenings lange historie.

Lørdag var der Rævejagt - denne gang i Marbæk plantage, Vinderen blev Villy, OZ6KH med Bjarne, OZ1CWP på anden pladsen. Rævene var denne gang blevet rigtig godt gemt af Steen,

OZ5N. Der restere nu 2 rævejagter i årets løbskalender men på grund af sammenfald med andre aktiviteter har det været nødvendigt at flytte lidt rundt på datoerne. Således afvikles næste rævejagt - søndag d. 1. november kl.14.30 i Esbjerg Østskov og Finale jagten afvikles søndag d. 8. november kl.13.00 i Marbæk plantage område Nord.     

          

Den kommende uge er der mandag aften åbent på værkstedet - fra kl.19.00 til 21.00. Tirsdag er der Tech4Fun for de unge og onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt planlagt. Men vi skal ha' fundet ud af om nogen vil være med til igen at lufte vores kaldesignal - denne gang i årets absolut største SSB contest - CQWW. I hvert fald er det sikkert at radiorummet er aktivt lørdag og søndag eftermiddag, og man er meget velkommen, hvis man vil se hvordan det foregår anno 2020 eller måske selv prøve at sidde med "pileuppen".

    

På gensyn - måske på vestkystens bedste radiostation - i den kommende uge.

    

11. oktober 2020

Nyhederne for uge 41 - Sidste søndag eftermiddag blev der jagtet ræve i Marbæk plantage. Et lille hul i regnvejret blev udnyttet til at finde de 4 små sendere som Thomas, OZ1TDS og Rie havde fundet nogle gode gemmesteder til. Vinderen blev Bjarne, OZ1CWP med Henrik, OZ1HBM på anden pladsen. Regnen startede igen da alle jægere var kommet i mål - så god timing.

 

Aktiviteterne i denne uge startede mandag aften med de fortsatte aktiviteter på værkstedet - en ny prøvebygning af en lille "blink fætter" med farveskiftende dioder gik over al forventning :-).

Tirsdag var der Tech4Fun hvor de unge fik lidt mere Arduino programmeringstræning - meget glædeligt er det noget de allerede har rigtig godt "fat i". Så vi bliver nok nød til at springe lidt frem i det planlagte program. Onsdag var der Almindelig mødeaften med   

mange forskellige aktiviteter rundt omkring i de forskellige lokaler, Her i weekenden var der mulighed for at deltage i SAC SSB contesten men endnu engang kunne det ikke passes ind i folks mange andre planer og aktiviteter - vi må se om det ikke kan lykkedes at få et signal i luften til CQWW SSB  lidt senere i denne måned..   

    

Den kommende uge holder alle de unge og mange af de lidt ældre Efterårsferie - og så plejer der jo at ske lidt forskelligt rundt omkring, så man ikke går og keder sig. Og ja, vi var faktisk ret langt med et spændende PR-projekt her i ferien hvor vi havde lånt en tom butik i Sædding centeret til udstilling og aktiviteter - men ak ja, efter nye regler og restriktioner måtte også dette projekt opgives. For nu i hvert fald - når forholdene forhåbentligt igen snart bliver normale er vi meget velkomne.

Til onsdag var der egentlig ikke planlagt noget - men i gamle dage, var der over en lang årrække altid Filmaften i uge 42 - og det er vist ved at være på tide at se eller gense nogle af de sjove gamle Fieldday film - så det gør vi nu på onsdag (husk selv popcorn og snolder). Lørdag  er der Rævejagt - denne gang i Marbæk plantage - område Nord. Mødestedet er på parkeringspladsen ved Marbækgård, og første signal rævene udsendes fra kl. 13:00.

    

God ferie til de heldige - og på gensyn i EDR Esbjerg.

    

4. oktober 2020

Nyhederne for uge 40 - Gennem tiden har der været forskellige spændende byggeprojekter i foreningen - f.eks. ombygning af Storno 5000, powermeter og rævemodtagere. Nu er det næste projekt på trapperne - en rigtig god lille ESR-tester der kan måle og teste : modstande. kondensatorer. spoler. transistorer osv.

Med en lille skærm der fortæller alt om benforbindelser og værdier - altså et rigtigt nyttigt instrument hvis man arbejder bare lidt med elektronik. Efterhånden har vi bygget en del af dem med Tech4Fun og de virker bare - ja, det vil sige at det gør de nu. Vi var lidt uheldige med en leverance det var med russisk software. Det var lidt en udfordring, men nu er det lykkedes Uffe, OZ4UB at bryde koden så det lille instrument nu er med dansk tekst i displayet.

Byggeprojektet er for alle medlemmer og vil strække sig over to onsdage hvor vi sammen bygger og får dem til at virke. Det er ikke endnu fastlagt hvornår det skal være - men vil du være med så meld dig hos Jan, OZ1INN eller skriv dig på listen i afdelingen.
Prisen for at deltage inkl. alle dele er bare 100,- kr. 

Sidste søndag efter opdateringen her på hjemmesiden, var der Rævejagt i Marbæk plantage - område Nord. Vinderen blev Bjarne, OZ1CWP med Thomas, OZ1TDS på anden pladsen - rævene var godt gemt af Finn, OZ1IJS og Henrik, OZ1HBM.

Denne uge i foreningen var der mandag aften god gang i aktiviteterne på værkstedet og det fortsatte onsdag aften hvor der også var tid til lidt snak og hygge i de bløde møbler. Den annoncerede Rævejagt i går lørdag, er blevet flyttet til i dag søndag. Stedet er stadig Marbæk plantage - område Syd. med start / mål og mødested på parkeringspladsen ved Bopladsvej og det starter kl.13.00.

     

Den kommende uge er der mandag aften åbent på værkstedet fra kl.19.00 til 21,00. Tirsdag er der Tech4Fun for de unge og onsdag er der åbent hus i mødelokalerne - fra kl19.30 til sidste mand slukker lyset og låser dørene. Næste weekend er der Scandinavian Activity Contest SSB - fra lørdag kl.12.00 til søndag kl.11.59 UTC. Vil du være med aftales det nærmere onsdag aften - med fordeling af vagter, så alle (lige nu) gældende Covid-19 regler vistnok bliver overholdt, for ophold i radiorummet.  

    

Der har været et par henvendelser (og en enkelt tilmelding) til et D-certifikat weekend kursus - vil du eller nogen du kender være med er vi modtagelige for tilmeldinger. Når et tilstrækkeligt antal har meldt sig, vil vi melde en dato ud for næste weekendkursus og Radioprøve. 

 

På gensyn til alle de forskellige interessante DIY aktiviteter i Esbjerg området.

      

27. september 2020

Nyhederne for uge 39 - Efterårs sæsonen er allerede godt i gang og den kommende uge starter vores "Mandags åbent på værkstedet" officielt igen. Godt nok har der hen over sommeren været forskellige aktiviteter blandt alle de gode sager - eller som nogen fejlagtigt måske kunne mene - midt i rodet. Så okay, en af de første opgaver bliver nok at få sig gravet ned til bordpladen igen og ryddet lidt op inden en ny spændende sæson med mange interessante projekter allerede i gang eller i "støbeskeen". Der er åbent fra kl.19.00 til 21.00 - hver mandag.

   

Denne uge i foreningen startede de unge deltagere i Tech4Fun tirsdag aften op med Arduino programmeringen, og der var de fleste på hjemmebane så det ser ud til at blive en sand "dans på roser" at arbejde med dette henover vinteren.

Onsdag var der Almindelig mødeaften uden noget på forhånd planlagt - men det lykkedes som altid at få en god aften ud af det. Bl.a. demonstrerede Uffe, OZ4UB den sidste nye udgave af vores helt egen danske ESR-tester. Og på værkstedet fik en af vores små robot demonstrationsmodeller en ny servomotor - og kører igen. Torsdag sluttede Tech4FunXXL holdet med bl.a. fejlsøgning på en laptop monitor og en snak om ønsker for fremtiden. Ugens aktiviteter slutter i dag søndag med Rævejagt i Marbæk plantage - område Nord. Jagten starter kl.13.00 og mødestedet er på parkeringspladsen ved Marbækgård.

 

Den kommende uge er der mandag aften sæsonpremiere på værkstedet, onsdag er der Almindelig mødeaften og på lørdag er der igen Rævejagt - denne gang også i Marbæk plantage men i område Syd. Mødestedet er på parkeringspladsen på Bopladsvej og første signal fra rævene starter kl.13.00. Alle er velkommen til at deltage - skal man låne grej skal man være der mindst 30min. før første signal udsendes.

 

Så på med løbeskoene - du kan måske lige nå dagens Rævejagt - ellers på gensyn den kommende uge i EDR Esbjerg.

    

20. september 2020

Nyhederne for uge 38 - Vores Tech4FunXXL hold kom endelig i mål med en meget vellykket gennemførelse af de sidste projekter.

I denne uge blev der lagt en sidste hånd på den lille robotarm og programmeringen af arduinoen kom helt på plads. Tilbage er kun et opfølgningsmøde i den kommende uge, hvor vi ser på det vi har lavet og kikker lidt på nogle af deltagernes egne "problemprojekter". Yderst glædeligt er der nu fra flere sider forespørgsler om der kommer en efterfølgelse - altså både et helt nyt hold, men også en fortsættelse for deltagerne på de første hold.

Og ja, vi håber at kunne samle deltagere nok til at kunne starte næste hold d. 5. november og en "version 2" med start ultimo februar 2021. For begge gælder at vi meget gerne hører fra interesserede hurtigst muligt - så vi kan få bestilt flere materialer.

Tirsdag havde vi et lille informationsmøde om et nyt Tech4Fun hold

for de unge - desværre lykkedes det ikke umiddelbart at samle et tilstrækkeligt antal deltagere til at vi kan starte lige nu. Men vi lader invitationen stå åben og ser om det ikke kan lykkedes lidt senere på sæsonen. Vi har i hvert fald et par idéer i "støbeskeen" til hvordan vi kommer i kontakt med målgrupperne.

Ellers i denne uge kan vi berette om god aktivitet på værkstedet - med flere spændene projekter end vi næsten kan overkomme - så det kan man vist ikke klage over. Radioerne blev onsdag aften også motioneret - den næste store contest er jo lige om hjørnet og det er rart at vide at det hele virker som det skal.

    

Den kommende uge er der Tech4Fun for de unge, tirsdag aften. Onsdag er der Almindelig mødeaften, torsdag er der afslutning for Tech4FunXXL og ugen slutter med Rævejagt søndag eftermiddag.

Denne gang jages der i Marbæk plantage - område Nord - og første signal udsendes kl. 13.00. Mødestedet er på parkeringspladsen bag Marbækgård og alle er velkommen til at deltage - skal man låne grej skal man være der mindst 30min. før første signal udsendes.  

   

På gensyn i EDR Esbjerg - stedet hvor også de glade radioamatører mødes.    

    

Arkiverede nyheder.

Arkiverede nyheder fra EDR Esbjerg afdeling - med beretninger og beskrivelser af arrangementer og aktiviteter, finder du i kronologiske rækkefølge på disse sider (vær opmærksom på at disse sider er temmelig store, og at det derfor kan tage lidt tid at åbne dem) :

 

Nyheder fra 2020

Nyheder fra 2019

Nyheder fra 2018.

Nyheder fra 2017.

Nyheder fra 2016.

Nyheder fra 2015.

Nyheder fra 2014.

Nyheder fra 2013.

Nyheder fra 2012.

Nyheder fra 2011.

Nyheder fra 2010.

Nyheder fra 2009.

Nyheder fra 2008.

Nyheder fra 2007.

Nyheder fra 2006.

Nyheder fra 2005.

Nyheder fra 2004.

Nyheder fra 2003.