Sidste nyt -

de "allervarmeste" nyheder,

omkring EDR Esbjerg afdeling.

   

   

Nyhederne opdateres selvfølgelig løbende, og mindst 1 gang i ugen. Eventuelle oplysninger eller   

 indlæg der ønskes viderebragt her på siden, kan sendes til redaktionen.

18. februar 2018

Nyhederne for uge 7 - Vi starter med en beklagelig meddelelse - vores lager af gamle julekager er desværre sluppet op. Så du er nok nød til igen at spise godt hjemmefra, hvis du vil undgå at maven knurrer midt under et vigtigt møde i foreningen.

  

Denne uge i afdelingen blev der igen arbejdet koncentreret i værkstedet mandag aften - den nye varmeblæser fungerede og det var muligt at få noget "fra hånden" da hænderne ikke længere var nød til at være i lommerne. Onsdag blev årets Rævejagter planlagt - altså man blev enige om hvilke dage (og hvor) der skal jages i den kommende sæson. Nu skal vi så lige ha' alle tilladelser bragt i orden hos de forskellige ejere, skovriddere og plantører inden jagtkalenderen bliver opdateret her på hjemmesiden. Men du kan godt begynde at finde grejet og løbeskoene frem - sætte nye batterier i modtageren og nye snørebånd i skoene der er ikke så lang tid til at de første signaler udsendes fra de små ræve.

    

Fredag var der bestyrelsesmøde - som sædvanligt var der mange

ting til drøftelse og behandling. Blandt andet årets Generalforsamling - Kjeld, OZ1FF bekendtgjorde allerede sidste år at han ønsker at stoppe som Formand - til alt held har vi en ny kompetent kandidat til at overtage. Bestyrelsen peger på Henrik OZ1HBM - så hvis medlemmerne kan slutte op om Henrik har vi altså en ny formand klar. Den tomme plads i bestyrelsen det så eventuelt giver har Kjeld, OZ1FF lovet at være kandidat til. Bestyrelsesmedlem Jan, OZ1INN er også på valg og han genopstiller - det samme gør Suppleant til Bestyrelsen Finn, OZ1IJS.
Til behandling på Generalforsamlingen - onsdag d. 28. februar 2018 er der indkommet et beslutningsforslag til behandling - fra bestyrelsen og det kan læses her. Bestyrelsen håber at så mange medlemmer så muligt vil deltage i beslutningerne om fremtiden.

   

Den kommende uge er der igen åbent i værkstedet mandag aften, tirsdag er der Tech4Fun og onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt planlagt på forhånd. 

    

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - stedet hvor der udvikles og tænkes nye veje.

        

11. februar 2018

Nyhederne for uge 6 - Sne og storm - sådan lyder vejrudsigten for i dag, og lige nu er det helt hvidt udenfor. Det er godt vi har en masse at lave indendørs så vi ikke skal kede os :-).

Mandagens aktiviteter på værkstedet var dog en noget kold oplevelse. Vores gamle varmeblæser der har sørget for at holde temperaturen over frysepunktet i mange år er kaput - og det var næsten med istappe under næsen at der blev arbejdet. Nogen kunne så mene at det er et spørgsmål om at sætte tempoet op eller måske tænde yderligere en loddekolbe - og det blev prøvet uden det ønskede resultat. Godt at der til den kommende uge er fremskaffet en ny :-).

Tirsdag fik Tech4Fun holdet endelig robotternes mekaniske dele til at hænge sammen - så de kan kører uden for meget slør. Næste gang skal vi ha' alle ledninger til at nå ned til styreprintet.

Onsdag var der Almindelig mødeaften uden de store emner på programmet - men snakken gik nu fint alligevel.

Den kommende uge er der for de unge vinterferie - men der er også mulighed for at komme på værkstedet mandag aften og måske give en hånd med. Onsdag skal vi ha' planlagt den kommende Jagtsæson i kampen om Afdelingsmesterskabet i rævejagt 2018. Hvilke dage / datoer skal vi jage og i hvilke skove og plantager. Vi opfordre alle med interesse i at deltage til at møde op, så vi kan få så mange som muligt med, når vejret igen forhåbentlig bliver lidt bedre.

    

Endnu engang gøres der opmærksom på at onsdag er sidste frist for aflevering af skriftlige forslag til vores Generalforsamling - onsdag d.28. februar. Dette kan ske i afdelingen eller via en E-mail til info@oz5esb.dk. Eventuelle forslag vil blive offentliggjort her på hjemmesiden inden GF 2018.

 

Nu er det ud til sneskovlen - og så hurtigt tilbage til radioen og loddekolben - på gensyn i EDR Esbjerg afdeling også her i Vinterferien.

     

4. februar 2018

Nyhederne for uge 5 - Onsdag var der virkelig inspiration at hente hvis man sidder og keder sig her i den kolde tid. Parviz, OZ5AGA fortalte om de mange spændende muligheder med programmet LABview - bl.a. nem og hurtig programmering af Arduino, men også som animationsværktøj, som Parviz demonstrere på ugens billede. Eneste minus er prisen for dette software, men smart er det godt nok. Parviz viste også eksempler på nogle af hans mange kreationer - lige fra sjove vindskulpturer, over 3D-print  til en hjemmelavet Sagway. Kreativitet når det er bedst - tak for en rigtig god aften til Parviz, OZ5AGA.

  

Den kommende uge er der som sædvanlig åbent på værkstedet mandag aften - tirsdag er der Tech4Fun og onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt planlagt. 

Vintervejret er over os og desværre har den sidste tids vind beskadiget vores 80m antenne, hvor den ene del er knækket af i snoren der holder isolatoren oppe ved tilslutningen og wiren der holder den fast i væggen på spejderbygningen er rustet over. Lidt surt at det er gået i stykker, men efter mere end 20år er der vel ikke noget at klage over - altså ud over der er lidt koldt at kravle op og få det ordnet lige nu - men vi må se om der ikke kommer en dag med rimeligt vejr, så vi kan få det ordnet og vi er klar til forårets 2 store contester.

    

Vi nærmere os årets Generalforsamling - onsdag d. 28. februar - og gør opmærksom på at forslag man ønsker behandlet skal være bestyrelsen (skriftligt) i hænde senest onsdag d. 14. februar.

     

På gensyn / velkommen - i EDR Esbjerg afdeling - stedet hvor også folk med interesse for teknik mødes.

    

28. januar 2018

Nyhederne for uge 4 - Ja, vi skal jo lige ha' resultatet med af dagens Radioprøve her i Esbjerg. I alt 6 deltagere var tilmeldt og det gik tilsyneladende godt for dem alle - i hvert fald viser en hurtig gennemgang at der nu kommer 6 nye på frekvenserne med D, B eller A-certifikat - tillykke til jer alle. På ugens billede ses Bjarne, OZ1CWP travlt beskæftiget med at se på hvad deltagerne har svaret. Ellers har denne uge budt på arbejde på værkstedet - mandag og Tech4Fun aktiviteter tirsdag. Robotterne begynder at tage form og snart er det mekaniske arbejde (i første omgang) færdigt, så vi kan begynde på den elektriske del med at få alle ledningerne til at passe i længde, så de kan nå frem til styringen.

Onsdag var der travlt i radiorummet og i mødelokalet blev flere seriøse emner vendt og drejet. Der var også breve og nye blade i den nye postkasse - så det ser ud til at virke og de mange penge vi sparer luner jo da i hvert fald på kontoen :-). 

Den kommende uge fortsætter vi på værkstedet mandag aften. Onsdag er der Foredrag om : Arduino og programmeringsværktøjet LABview. Parviz, OZ5AGA har bygget rigtig meget forskelligt med Arduino og vil komme og fortælle om mulighederne med programmet LABview. Et værktøj hvor programmeringen sker med "små byggeklodser" i stedet for den almindelige programmering med kode. Det skulle efter sigende være super simpelt at arbejde med, så er det programmeringen der har holdt dig tilbage eller vil du ha' nogle gode fif er det bare med at møde op på onsdag.

Parviz har også lovet at tage nogle af hans projekter med, så man kan få lidt inspiration til hvad der er muligt at bygge med de små smarte computere.

 

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - stedet med nye radioamatører og også teknik på programmet. 

 

21. januar 2018

Nyhederne for uge 3 - Det går stødt fremad med oprydningen på værkstedet og "Nytårs forsættet" med at vi nu vil undersøge om der virkelig er en bordplade under det hele, ser ud til at lykkedes.

I hvert fald var der et stort læs til genbrugspladsen efter mandagens arbejde - og det er allerede blevet afleveret i de rigtige containere. Så nu kan vi fortsætte ned i bunkerne med de  halvfærdige projekter og ting der bare skal sættes på plads eller på genbrugspladsen. Det bliver altså godt endelig igen at få lidt albuerum i de alt for små lokaler - og plads til noget nyt :-).

Onsdag var der ikke planlagt noget specielt men endnu et par store kasser fra Kina blev da inspiceret og vurderet - det er utroligt hvad man får for pengene ved selv at importere de små byggesæt, robot dele osv.   

Den kommende uge fortsætter vi på værkstedet mandag aften. Tirsdag er der Tech4Fun for de unge og onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget på forhånd planlagt. Næste weekend havde vi planlagt et D-certifikat kursus - men interessen har ikke været tilstrækkelig til at kurset kan gennemføres, så det er aflyst. Der er Radioprøven næste søndag til gengæld ikke, her er der tilmeldt 6 deltagere og prøvesættene er allerede ankommet fra Energistyrelsen. Prøven starter kl.16.00 - og der vil være adgang fra kl.15.00 for deltagerne.

   

En gammel kending - Chris, W6YUM fra Californien har skrevet til os og vil gerne se om det skulle være muligt at møde nogen af vores medlemmer på radioen - Chris er aktiv næsten hver eftermiddag kl. 17.00 dansk tid (16.00 UTC) SSB på frekvensen 14.297MHz. Så har du mulighed for det, vil det glæde Chris hvis du giver ham et kald. Chris er ved at være en "gammel dreng" der er oprindelig kommer fra Toftlund - han har nu rundet 83år, men er stadig meget aktiv og han lufter tanken om måske at komme en tur til Danmark i maj måned - så måske er der også en chance for at møde ham personligt her i Danmark :-)

    

Held og lykke til deltagerne i Radioprøven - og ellers på gensyn i EDR Esbjerg afdeling.     

     

14. januar 2018

Nyhederne for uge 2 - Ugens billede har ikke så meget at gøre med vores hobby - men så alligevel. Man skulle jo være et skarn hvis man ikke kunne forestille sig at der var monteret store yagi antenner på toppen af de mange boretårnsben der lige nu pryder Esbjergs "Skyline". Det er selvfølgelig kedeligt at der ikke er så meget arbejde ude i Nordsøen til dem lige nu - men det kan måske vende den uvidende del af befolkningen til at sådan nogle store master er et rigtig flot syn - og så behøver de jo ikke at være 120m høje som de fleste, der kan ses på billedet :-).

 

I denne uge i afdelingen fortsatte arbejdet mandag aften i værkstedet hvor der blev ryddet op - så det store arbejdsbord næsten blev helt ryddet. Det var også nødvendigt for tirsdag aften var der Tech4Fun og her stod programmet på "Metalsløjd" og der

blev boret, savet og filet robotbeslag til den store guldmedalje, så vi kan få robot armene samlet stabilt og godt. Onsdag aften var der møde uden noget specielt planlagt - altså udover forsøget på at få udryddet resterne fra sidste års juleafslutning. Det lykkedes ikke - så vi må fortsætte dette projekt et stykke tid endnu.

    

Den kommende uge fortsætter vi med projekterne på værkstedet mandag aften og onsdag er der endnu engang mulighed for at nyde hinandens selskab, få afhentet eller afleveret QSL-kort, drejet på vores mange radioer, repareret eller justeret udstyr og ellers bare bytte fremtidsplaner og gode historier som aktive radioamatører.

 

Hvordan gik det med tilmeldingen til Radioprøven i Esbjerg d. 28. januar - du kan stadig nå det, hvis du vil være med - bare du gør det i dag søndag, så den er er i "indboksen" hos Energistyrelsen når de møder på arbejde i morgen mandag. Det er heller ikke for sent at tilmelde sig vores D-certifikat kursus - der er stadig god plads til mange flere deltagere, hvis du eller en du kender er interesseret ?

   

På gensyn i EDR Esbjerg afdeling - stedet hvor også radioamatører mødes.

   

7. januar 2018

Nyhederne for uge 1 - Godt Nytår alle sammen - redaktionen håber at juleferien er forløbet efter planen og at du er klar til endnu et år med masser af forskellige aktiviteter og arrangementer.

Om vi kan nå op på det samme niveau som i 2017 må tiden vise men vi gør i hvert fald et forsøg. Som det efterhånden er blevet tradition, er der her på hjemmesiden blevet lagt nogle billeder ind i "Galleriet" fra nogle af sidste års forskellige større arrangementer - tag et kik, så du ved hvad vi arbejder hen imod.

Kalenderen er også blevet opdateret helt frem til sommer - godt nok med en del "huller" - som der arbejdes på at få fyldt ud med spændende ting, der forhåbentlig har din interesse. Men alle de faste ting som f.eks. HamDay, Tech4Fun, Old Timeraften osv. er med så du ved hvornår du bare SKAL i afdelingen. 

Vi startede i onsdags med "Nytårs kur" og en hyggesnak om hvad der var sket siden sidst - desværre var der ikke nogen der fået en ny stor radio af julemanden, så vi måtte trøstespise af resterne fra juleafslutningen. Her må vi lige bringe en advarsel om at de hvide "lerduer" i kagekassen, nok lige skal dyppes godt i kaffen inden de forsøges spist - uden tandskader.

    

I den kommende uge fortsætter vi med de forskellige projekter i værkstedet, tirsdag er der Tech4Fun for de unge og onsdag er der Almindelig mødeaften uden noget specielt planlagt.

  

Som man kan se her på hjemmesiden planlægger vi endnu et D-certifikat weekendkursus og Radioprøve - det sker d. 28.-29. januar. Vi du være med er det ved at være tid til at få sig tilmeldt. Allersenest på fredag d. 12. januar 2018 skal Energistyrelsen ha' din tilmelding - klik her og følg linket til tilmeldingssiden. Det er selvfølgelig også muligt at deltage i Radioprøven uden at deltage i kurset eller hvis du vil deltage for at få en højere kategori - det vigtigste er at du er tilmeldt rettidig. Deltagelse i vores kursus og Radioprøven er åben for alle, uanset medlemskab.     

   

Et nyt spændende år venter forude i EDR Esbjerg afdeling - kom og vær med :-).

          

31. december 2017

Direkte fra studio 2 i Vejers, bringes hermed formandens Nytårshilsen:

        

  Timeglasset for 2017 løber stille ud og i morgen skifter vi årstal til 2018.

Inden vi kommer så vidt et kort tilbageblik på 2017, som sædvanen tro har budt på en lang række spændende aktiviteter

som alle har været båret af foreningens ildsjæle godt støttet af medlemmerne og radioamatør venner fra nær og fjern.

Årets store begivenheder var fejringen at vort 80 års jubilæum i foråret efterfulgt af EDRs 90 års jubilæum i august.

             

En af vore vigtigste aktiviteter er at sikre afdelingens fortsatte udvikling og beståen. Dette gør vi bl.a. ved at fokusere på ungdomsarbejde

hvor vi under det meget synlige Tech4Fun logo har præsenteret unge mennesker for teknikkens vidunderlige verden bl.a. på Korskro Hestemarked

og ved  Maker Event på Esbjerg Hovedbibliotek. Dertil kommer vores faste ungdomsaktiviteter, tekniske kurser og certifikatprøver, som også på kort sigt

giver nye medlemmer og aktivitet på båndene. Det kommende år fortsætter vi naturligvis alle aktiviteter på disse områder.

            

Årets HamDay tiltrak igen besøgende fra udlandet og hele Danmark. På radiosiden har der været deltagelse i forskellige contester og

deltagelse i årets Field Days på VHF og HF med flotte placeringer. I oktober blev det store grej slæbt til Marbæk, hvor vi sammen med mere end 60 aktive spejdere

deltog i årets JOTA / JOTI. Igen en stor succes, som vi håber at kunne gentage i det kommende år.

Også i 2017 har en trofast og stadig større skare trodset vejrliget og jaget "ræve" i skovene i og omkring Esbjerg.

         

På værkstedet og vores lagre har der været travlhed med mange forskellige projekter - ikke kun om mandagen. Til tider har det knebet lidt med gulvpladsen

 da mange har betænkt os med forskelligt overskudsudstyr til brug for vores aktiviteter - mange tak for det - og fortsæt endelig med at

tænke på om det er noget afdelingen kan bruge. Vi har som sædvanligt haft stande på diverse loppemarkeder i ind- og udland.

De almindelige mødeaftener, hvor der bl.a. læses tidsskrifter og diskuteres al mulig teknik eller bare vind og vejr, har været rigtig godt besøgt.

Foredragslisten har været varieret og heller ikke her har der manglet interesserede deltagere.

På denne vores altid opdaterede hjemmeside kan der læses udførlige referater og ses billeder fra de forskellige aktiviteter - og et besøg i "Galleriet" fortæller

med billeder, ganske godt at vi har gang i det helt rigtige.

          

På repræsentantskabsmødet 2017 i EDR blev der vedtaget, at foreningen skulle have nye vedtægter.

Disse blev endeligt vedtaget på et ekstraordinært møde i december og træder i kraft den 1. januar 2018.

Fra 1. maj 2018 overtager EDR administrationen af certifikater og prøver fra Energistyrelsen. Dette vil medføre nye aktiviteter på kontoret i Odense

og være med til at knytte flere radioamatører til foreningen. En glædelig fornyelse, som forhåbentlig tilfører nye medlemmer lokalt og på landsplan.

    

Bestyrelsen vil også i det kommende år bestræbe sig på at skabe rammerne og de allerbedste muligheder for et alsidigt udbud af aktiviteter inden for verdens bedste hobby.

En hobby der absolut ikke er stillestående, men som udvikler sig hastigt og hvor der løbende kommer nye komponenter, stationer og antenner

eller rigtig gode nye idéer til løsning af tekniske udfordringer.

       

Jeg ønsker alle et Godt Nytår og på gensyn i EDR Esbjerg afdeling i 2018.

      

 Vy 73 de OZ1FF, Kjeld.

    

17. december 2017

Nyhederne for uge 50 - I dag er der kun en uge tilbage inden Jul.

Det blev fejret med vores traditionelle Juleafslutning onsdag aften i afdelingen - hvor alle medlemmer var inviteret til julehygge med mulighed for rigtig at komme i træning med indtagelse af de gode og søde sager. Formanden bød velkommen og startede med at overrække pokalen til årets Afdelingsmester i rævejagt - Thomas, OZ1TDS - der havde været hurtigst rundt i de forskellige skove og plantager i jagten på de små gemte sendere. Et STORT Tillykke til Thomas med sejren og den ærefulde titel. 

Havde man ikke allerede været forbi de store fade med hjemmelavede æbleskiver eller gløggtønden var det på tide - for nu skulle der spilles banko om en lang række attraktive gevinster. Hovedgevinsten - en YAESU dual band håndstation blev i al beskedenhed vundet af Kjeld, OZ1FF der straks skulle trykke på

knapperne og se om den virkede :-). Tid til optankning af endnu flere æbleskiver og gløgg (der i år høstede mange kokkehuer) inden vi gik i gang med det amerikanske lotteri og endnu flere gode gevinster - jo, det var helt som det plejer nogen var mere heldige end andre, men i år blev de mange gevinster nu godt fordelt rundt blandt de glade deltagere.

   

Tilbage i 2017 er der nu kun 3 aktivitetsaftener tilbage - i morgen mandag er der åbent på julemandens værksted, tirsdag bygger Tech4Fun videre på arduino robotterne og endelig onsdag er der mulighed for at hjælpe med resterne fra juleafslutningen og ønske hinanden en glædelig jul inden vi holder en velfortjent uges ferie.

      

Redaktionen og Bestyrelsen ønsker alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår - på gensyn i EDR Esbjerg afdeling i 2018.

      

10. december 2017

Nyhederne for uge 49 - Mandag aften blev der arbejdet videre med oprydning på vores lager - og nogle ting sorteret fra - vi kan jo trods alt ikke gemme alt. Så det blev til et større læs til både genbrugspladsen og produkthandleren. Tirsdag tog vores ungdomsafdeling Tech4Fun fat på bygningen af robotarme - ikke bare lige sådan at få alle de mange metaldele sat rigtigt sammen men heldigvis har vi en model at kikke på, så det skal nok også blive et fantastisk projekt :-).

Onsdag skulle der ha' været foredrag men desværre måtte Jan, OZ1ADL melde fra pga. af sygdom. God bedring til Jan - vi prøver at finde en ny dato en gang i det nye år. Heldigvis er vi gode til selv at klarer underholdningen på mødeaftenerne - så vi benyttede bl.a. tiden til at få ryddet lidt op og sågar støvsuget radiorummet, og få noget skrot slæbt ned til bunken på værkstedet.

     
I den kommende uge fejre vi afslutningen på jubilæumsåret med

den traditionelle Juleafslutning for alle medlemmer, familien og venner af huset. Formandsnissen har igen kaldt til samling (ugens billede) med: julehygge, gløgg, æbleskiver, snolder, kager, banko og lotteri over et stort og varieret udvalg af flotte gevinster - hovedgevinsten er en YAESU FT65R Dual band håndstation. Så hold jer endelig ikke tilbage - fyld bilen og tag hele familien med i afdelingen på onsdag - husk nissehue, bankobrikker og lidt lommepenge - gløggen er drikkeklar fra kl.20.00. Udover juleafslutningen er der mandag aften åbent på værkstedet - og det forlyder at der er nogenlunde plads, hvis du skal bruge værktøjet til at kreere en julegave eller måske sætte nye beslag på juletræsfoden - der er åbent fra kl. 19.00.

      

På gensyn - alle sammen - til Juleafslutning i EDR Esbjerg afdeling.

    

3. december 2017

Nyhederne for uge 48 - Så kom vi ind i "Julemåneden" og vi nærmer os de sidste aktiviteter i 2017. I denne uge blev der som sædvanligt arbejdet flittigt på værkstedet mandag aften, hvor der blev pakket grej til vores stand på "Dortmunder Amateurfunk Treffen" - DAT. Onsdag var der Almindelig mødeaften hvor vi fik sat den ny erhvervede spectrumanalyser til i radiorummet, og gjort et ihærdigt forsøg på at få et par gamle printere til at virke, så den ene kan erstatte vores gamle kopimaskine, der efterhånden ikke er særlig pålidelig. Fredag pakkede Jan, OZ1INN bilen med de gode overskuds grejer fra lageret og kørte til Dortmund i Tyskland og årets DAT messe. Michael, 5Q5NA / DK5NA og Jan fik lørdag morgen hurtigt pakket ud og gjort klar til de mange besøgende der var på udkik efter en god handel :-).

Kl.09.00 åbnede dørene og det så rigtig godt ud med de mange

der ventede udenfor - desværre var der også en anden messe i nabo hallen - en Antik messe - så de skulle ikke alle ind til os. Det skulle de måske alligevel har været, for udvalget af gammelt og til dels antikt radiogrej var stort  - slet ikke at sammenligne med vores fine sager :-). Der var god gang i handlen og vi kom af med en pæn del af de medbragte grejer, og måske endnu mere interessant fik vi kontakt med nogen der kunne være interesseret i at overtage nogle af de ting som vi har rigtig mange af på lager. Messen i Dortmund er altid et hyggeligt arrangement og der var da også tid til at komme lidt rundt og se på hvad der blev tilbudt på de forskellige stande - og ja, lidt blev der da også indkøbt :-). Hen på eftermiddagen døde det lidt ud - folk havde vist fået brugt deres penge og kl.15.00 begyndte vi at pakke sammen. En hurtig tur rundt i de små gader i Dortmund og så ellers ud på motorvej A1 og den første afkørsel, hvor der blev aflagt et besøg hos Mc D. inden turen igen gik tilbage mod Danmark. Men endnu en rigtig positiv oplevelse og bestemt den lange tur værd - Michael var også glad for at være med igen, og han sender de bedste hilsener til jer alle.

   

Den kommende uge i EDR Esbjerg afdeling fortsætter vi på værkstedet mandag aften - tirsdag er der Tech4Fun og onsdag er der EDR-foredrag. Jan, OZ1ADL kommer og fortæller den fantastiske historie om hvordan arbejdet med at opbygge en superstation i et gammelt hønsehus i Stjær, udviklede sig til at hjælpe med opbygningen af endnu en superstation i Qatar. Til foredraget er der fri adgang for alle uanset medlemskab - så bare mød op - der er siddepladser til de første 60 personer og foredraget starter kl.20.00.

    

Når vi nu er ved tilløbsstykkerne så husk at årets legendariske Juleafslutning er onsdag d. 13. december - med det sædvanlige program og traktement  - for alle medlemmer og hele familien. 

    

På gensyn til EDR Foredrag - nu på onsdag i EDR Esbjerg afdeling.

    

 

Arkiverede nyheder.

Arkiverede nyheder fra EDR Esbjerg afdeling - med beretninger og beskrivelser af arrangementer og aktiviteter, finder du i kronologiske rækkefølge på disse sider (vær opmærksom på at disse sider er temmelig store, og at det derfor kan tage lidt tid at åbne dem) :

 

Nyheder fra 2017.

Nyheder fra 2016.

Nyheder fra 2015.

Nyheder fra 2014.

Nyheder fra 2013.

Nyheder fra 2012.

Nyheder fra 2011.

Nyheder fra 2010.

Nyheder fra 2009.

Nyheder fra 2008.

Nyheder fra 2007.

Nyheder fra 2006.

Nyheder fra 2005.

Nyheder fra 2004.

Nyheder fra 2003.